Last Friday Night :)

Katy Perry har roliga videosar :D
Darren Criss, Kevin McHale ;) and ... Rebecca Black (y)


I hope she's joking ..

... :o

P.S. Hanna tycker att ''hon är helt bra'', så det kanske finns smaker till allt bara att denhär flickan är inte min smak ^_^


Let it Rain over me ... (=^_^=)

teach me baby, or better yet freak me baby

yes yes

I'm freaky baby! :D

 

my body don't lie, I'm out of my mind,

let it rain over me! (=^_^=)


baka i rastilA sjön

mm alltså ja vi badar där ganska ofta 'stranden' istället för 'sjön' borde det kanske stå men men ^_^
det är verkligen jättekallt och man fryser jättemycket när man kommer upp från vattnet, men det är faktiskt ganska roligt för det finns inga andra människor aldrig där! :D
joo fast en gång när vi redan klivit in i badet kom det en gubbe med röd handduk och sen när han skulle hoppa i åkte handduken av! och där stod gubben helt spritt språngande naken!! :O
ja det var lite mindre trevligt men jaja sen efter några minuter gick han och vi var igen helt själva så de blev nog helt bra till slut :)
HAHAHAHAH jag såg just min rubrik ! 'baka i rastila sjön' :DD (jag är trött) (?) :D
där ska det stå 'bada' men jaja jag orkar inte ändra det ^_~

God Morgon :)

jag har inte sagt god morgon än men god morgon ändå :)
jag vet att jag är sämsta bloggaren i hela världen då jag aldrig uppdaterar ^^ .. jag borde göra det, jag vet ..
men jag trodde ju alltid att ingen läste min blogg men haha - jag har fått reda på att vissa på något sätt fått reda på min bloggadress ändå ^_^ .. haha jaja , god morgon i alla fall :)
jag är faktiskt på jättebra humör , kanske för att jag lyckats sova hela femton timmar idag! ^_~
jag kom på den underbara idén att fota mig själv nu direkt på morgonen, för alla vet ju att det är då man blir finast på bilder ^_~ !
Idag ska jag vara hemma och titta på film med Hanna och kanske med mamma ♥ sen om det blir tråkigt så går jag och Hanna till rastila och badar snabbt ..
Vi har gjort det ganska ofta den här veckan för det är så fult väder och ingen annann än vi är på stranden, men varje gång vi kommer upp från vattnet fryser vi ungefär ihjäl för det är så kallt! men efteråt är de jätteroligt i alla fall :)

baka baka kaka kaka :)

jag gillar att bakaaaaaa !! :) jag ska baka igen alltså jag bakade igår en kladdkaka men den försvan så snabbt jag fick ingen ordentlig bild på den hahah :D men jag vill göra fina cupcakes så nästa månad när jag får pengar ska jag gå till någon bakaffär och köpa sånadär söta dekorationer så at jag kan baka en ordentlig kaka och också fina cupcakes! :)

O_o

ööö va e de häär..? :DD:DDD:DD D::::
jag kommer ihåg att jag gick och lade mig ungefär klockan halv åtta med Hanna för v hade varit uppe hela natten och var mycket trötta. (vid den tiden hade jag ingenting sånthär på fb ännu) Jaja, jag somnade typ åtta och sov härliga timmar ända till klockan elva ungefär (15 timmar :ooo!!! :)))) och sen när jag loggade in på facebook fick jag en chock ... herregud. Det här var inte alls vad jag ville.
jag tänker att jag kanske gör en ny facebook eller någonting, för det där kändes ganska obehagligt sådär direkt på morgonen att jag faktiskt inte vet .. :S äh .. jag vet inte. Jag orkar i alla fall inte acceptera alla förfrågningar men jag tittar väl på dem senare och ser vilka jag känner och sådär ..
this is crazy ... :oo vart kommer allt ifrån? :OO

OMG BREAKING DAWN TRAILERN :OOO

hur kunde jag missa den?? ååååh I'm sooo happyyyy ^_^ this made my dayyy hahah, jag antar att jag inte riktigt än har växt ifrån det där twilight :o


RSS 2.0