Katja& Ale!

här är Ale med sin flickvän Katja! Dem är verkligen asgulliga tillsammans blir så lycklig när jag ser dem ihop hihi :')

hellou jag ska hem till ale nu! :))

idag var en sån underbart fin dag! var bara med Säfy och Hanna och vi bara skrattade hela tiden och sprang runt, solen sken och vi bara skutta runt som lyckliga barn och alla sa att vi bar iilopillerit eller vad det nu var ! :) och jag kunde inte hjälpa det, jag bara log hela tiden!
jag var så lycklig att jag höll på att gråta av ren lycka! det var s¨fint väder, solen sken rakt på oss när vi skuttade omkringoch skrattade av pur glädje!
imorgon ska Säfy sova över så därför städade jag hastigt rummet innan jag ska gå! :)
jag sov över hos Maini &Säfy på söndag och nu ska Säfy sova över hos oss ... och jag är ganska nervös för det är inte många som jag vill sover över hos mig, bara de närmsta vännerna :) så inte så många har övernattat hos mig inte hiih men jag tror det kommer bli jätteroligt ändå :)
jag förstår inte hur livet ibland kan vara så bra? jag menar, det kan alltid bli bättre det vet jag, och det finns fortfarande saker som man önskar att man hade, men det är sånt som jag i alla fall klarar mig utan, jag kan vara lycklig och det är jag. Summer håller äntligen på att komma, solen skiner både i himmelen och i mitt hjärta :)
nu ska jag och Hanna hem till Katja& Ale och hälsa på dem och prata om bebisen i Katjas mage! puss på er alla hoppas alla har ett fint liv och att alla kan vara tacksam över livet som vi fått att leva ! :)

Kvällsmat Frukost :)

dem gjorde alejandros gravida flickvän Katja iordning ... gott :) hihi, hon är jätteunderbar anddd hon är pregnant och vi är alla mycket lyckliga!

trötttrötttrött :)

ååh vilken fiin dag! :) som alltid .. livet är så vackert, och ja det märks att jag är trött haha :)
åh jag är lat att blogga, jag försöker skärpa mig men jag vet inte riktigt får se hur det går hihi :)
jaja nu ska jag skriva lite i min bok och sen ska jag noog sova för känner mig mycket mycket trött .. :)
god natt, hoppas alla sover gott :) ♥

när jag blir stor ...

rita fina teckning om hur jag drömmer om att se ut när jag blir stor, vilken fin klänning jag ska ha osv.. :) ääälskar att hitta gamla saker, kommer ihåg när jag rita denhär och det var min drömbild av hur jag skulle se ut när jag blev stor haha :))
titta vad duktig jag var på att rita! :) ♥
titta jag kan tillochmed rita henne bakifrån! :)
och armarna ser ju helt normala ut dom med ! :D ♥

flitig tjej :)

jag åstadkommer mycket när vi har engelskaprov :)

vi kan också ..!

jag och hanna hamande i någon konstig ställe i kampen där det var en massa killar som spelade typ wow-lauta-pelin och så var det en som blev jättesur för att vi tittade på och sa att vi skulle dra . fast Ossi sa att vi fick stanna och så lärde vi oss att målla WOW-gubbar! jeee, häftigt va :)

:))

jag vet, men det här lilla fick mig att bli jätteglad! :)) mest kanske för att jag är trött men ändå! jeee jag är mukava! om jag nu inte har heelt fel betyder det väl trevlig? :)) det känns ju jätteskönt ifall folk tycker det ! :) ♥

dansat idag :)

såhär såg jag och hanna ut när vi kom från dansen, eler det kanske var före den faktiskt hihi :) kul var det men svååårt :)

they must be kidding ..

de säger att jag är jättelik Penelope Cruz? haha, tycker jag verkligen inte!!
vill inte det heller :)

varför är det alltid så med ex ..

det spelar ingen roll vem som lämnade vem,
var det du eller jag...
det spelar ingen roll hur lång tid det har gått,
4 månader, fyra år ...
det spelar ingen roll hur många andra man haft,
det spelar ingen roll hur glad man är, hur bra livet gått vidare,
när jag ser dig minns jag alla minnen,
och jag saknar dig så mycket att jag tror att jag skulle kunna älska dig igen ...
det spelar ingen roll hur sårad man blivit,
hjärtat vill alltid tro på en andra chans,
och det spelar ingen roll om du har fullt med andra,
man blir ändå svartsjuk när den är med någon annan,
och en liten del av dig hoppas alltid att du kan få det tillbaka,
och undrar vad som hänt om du inte gett upp, om vi fortsatt stå vid varandras sida
ångrar vi oss? det gör vi alltid på något sätt, frågan är bara hur mycket
det spelar ingen roll hur mycket jag än säger att jag hatar och har glömt dig,
det är ju bara för att jag förlorat dig på ett sätt eller annan
kanske hade den personen kunnat vara den vi höll ihop med för resten av livet
om vi bara gett det en chans

haha sover så sött ... :)

hihi såhär ser jag ut när jag sover! vet inte varför hanna sitter vaken på nätterna och tar smygbilder på mig? x)
p.s. det snöar ute ... :(

BOUNCE

så ... jag var i Bounce igår och kom hem runt 3-tiden :) .. barnvakt hade vi såklart haha kan inte drömma om att min mamma släpper ut mig utan en, men det var helt okej för det var bara Nattiz, min kära syster! :) det var jätteroligt ..
först var det inte roligt alls! jag kom in där och det var aspackat med människor och så var det nån slampa som hade sex på en stol mitt bland alla människor, då började jag typ nästan gråta och klamra mig fast vid nattiz jag ba:
''jag gillar inte den här festen!'' och så ville jag gå hem.
Men sen blev det mycket roligare, utom att min x-pojkvän var där och han hade typ händerna överallt på en kort liten blondin och jag blev förbannad fast jag vet inte ens varför? :) plus att jag glodde på honom typ hela kvällen och han tittade också på mig ibland och log men han ville liksom inte dansa med mig ...
nåja, jag gick fram till hans bästis och danade istället och så hade vi en jättestor grupp och alla var snälla mot varandra och det var ingen äckelfest som jag först trodde att det skulle vara och Nattiz tyckte också det var kul fast Nattiz kom in GRATIS!! vad fräckt!! .. plus att hon sa till alla att hon var nitton för hon skämdes så mycket haha :D ..
men aa, det var faktiskt jätteroligt, utom att min ex-pojkvän gorillan var där och gjorde mig arg..
haha, hoppas ni också haft en skön helg, puss! ♥
haha innan vi fixat iordning oss ordentligt såg vi ut såhär! skulle också ta en bhild när vi hade gkort klart håret och mascaran men batterierna tog slut ♥

JAA BEKRÄFTAT!! :DD

jaaaaaaaa! vi ska ha en baby till familjen! Katja är med barn!
hoppas hoppas tuuusen gånger att det är en flicka!

ska gå och träffa kia nu ! :)

jaa jag har inte sett henne på nästan två veckor det är inte klookt! saknar henne sjukt mycket haha men nu ska vi till ITIS (inte stan) så bloggar senare puss :) ♥


brownies ! :)

förresen var jag alldeles ensam nästan hela dagen idag så jag satte på hög musik, och så bakade jag wnb ''brownies'' till min mamma och pappa och mig .. dem blev faktiskt ganska goda :)

''är du svartsjuk, din lilla giraff?''

haha, varför kallar alla mig för giraff? är jag lik en? utom Affe, han kallar mig för kamel, han såg en bild på google och blev jätteivrig, sa att den liknar mig osv ... kanske lite? :') jag ska nu gå och lägga mig och läsa lite i min bok, den är faktiskt bra jag som trodde att jag aldrig skulle komma in i den! :)
just det, Jonas kallade mig för giraff idag, han är den tredje personen då . Kommer aldrig glömma dendär gången jag var inne i toaletten och den där andra personen stod utanför och ropade ''lilla giraff, jag är fortfarande kvar!!'' varje gång någon gick ut .. ! xd
jag hoppas ni får den finaste natten och att alla bara drömmer söta drömmar , puss :) ♥
lika som bär! :)
neej men jag tycker kameler är jäättegulliga djur! :) skulle lätt kunna ha en !

Amarte duelee ... ♥

har tittat på min nuvarande favoritfilm igen ... jag blir nog aldrig trött på den haha :)! ska titta den snart igen med mamma och sen när jag har tid så med Nattiz .. en och en, så får jag se den måånga gånger! vill ha hem den, men hittar inte den någonstans! ... aja, fin film är det iallafall .. ♥


:)

hej alla söta och kära hoppas ni hade en fräsch morgon &dag, det hade jag! :)
skolan gick jättebra och jag slog ihop alla pulpeter och skrek ''Nu ska vi ha KLUBBMÖTE! Jag förklarar mötet ÖPPNAT'' och så sprang jag omkring och fånade mig så att Affe & Hanna skrattade ihjäl sig åt mig .. haha, jag och min personlighet ibland verkr min hjärna åka nån annanstans och då blir jag helt knäpp haha :)
men vi hade jättekul!
såhär vacker är jag idag btw! puss :* ♥

ni kan vänta er tillskott i familjen :) !!

jaa snart (om 9 månader da) föds en liten bebis! jag är verkligen excited, verkligen!
Mamma var heeeeelt emot det från början, babblade på om abort och att hon annars skulle tvinga ut barnet med sina egna händer (omg?!) men nu ... nu ser alla allt från en ny perpektiv!
nu pratar mamma om att ''köpa fina klänningar och skor med volanger på'' (blä! jag ska köpa fina tröjor och coola skor, no volangs ! :), ''sätta upp håret i en rosett'' (håller med :) .. ifall det blir en flicka, menar vi.
Åh jag vill att det blir en flicka!! Det vill mamma också ''det ska vara en prinsessa ingen pojke!'' (hon har fått nog av att få pojkar som barnbarn; Leo och Alexander haha! :) fast egentligen, vad spelar det för roll vad för kön? bara bebisen är friskt går allt bra! men jag erkänner att jag skulle vilja hellre leka fint med barbiesar än att springa runt med bilar och småpojkar, är väl bättre med flickor helt enkelt!
jag längtar jättemycket! men jag får inte egentligen säga något, något, något om det här det är hemligthetsstämplat eftersom att mamma tycker att ''ingenting är säkert ännu'' och blablabla ... men jag har en känsla av att det kommer bli allt det här och en flicka ... jag kan knappt vänta!! :) vi har redan börjat prata lite om namn osv  ..vill ha det perfekta namnet till dom så att dom döper sin bebis till :)
My favourites are:
Mikaél*
Adéle*
Camille/Camilla*
Alexandra/Alessandra*
Katherine/Katerina*
Lillian/Lily
Chloé
Daniélle*
Adriana
Elena
Rebékah*
Nicholas*
dem med stjärna i hörnet gillar jag bäst ;)
vad tycks?

det var som jag fruktade ...

latinoamerika hotas också för naturkatastrof ..

<3 para que volver?

why come back, when I have someone who loves me .. ? :) ♥


barnen leker i toaletten igen ... :D

när jag och Hanna väntade på att ''M'' skulle komma satt vi inne i toan .. det var så himmla roligt! vi hörde hur folk typ kom in och vi kunde inte låta bli men men .. alla har sina barnsliga stunder :)

p.s. visst är min finska bra? hahahhaa ! xD


herreguuud!

nej inte en till naturkatastrof! Dem kommer inte att ta slut! Jag pratade om det med mamma. Hon sa att nu har Japan också drabbats av tsunami! förra gången var det ju Thailand där vi förlorade Inger och Christian :( och mamma säger att nu när Japan drabbats kommer också sydamerika drabbas snart, t.ex. chile, columbia och mexico! jag känner folk därifrån! jag har vänner där och jag vill åka dit!!!!
kan nog inte åka dit, det är verkligen hemskt! varför måste fler människor dö? jag är jätterädd att den ska spridas sig till Mexico eller Chile. Jag har bott i Mexico och min mammas släktingar bor i Chile .. och tänk ifall det skulle komma hit??
mamma är också ledsen för hon tror att någon hon känner kanske dör. Det är jag med .. jag kommer ihåg när första tsunain var och hur mycet jag grät...
varför drabbas vi så mycket av naturkatatrofer nu?

God natt shööötishaar :D

nu är jag aptrött, för klockan är 02.02!! åå I feel like I'm writing half asleep!
iag har varit aproligt och imorgon blir det aproligare ifall vi ska ut på en apfest ft. apan Hanna och apan ''A'' uahaha apigt va? :))
I'm tired! men få se ifall min mamma apar sig imorgon eller ej och om jag får gå på festen .. tror inte det men jg hoppas att jag får... för annars är det välidgt ... apigt :/
jaja men vi har roligt ändå för jag har jättekul med Hanna (dans och 'är du färdig' :D)
hoppas ni alla drömmer apsöta drömmar, puss ! ♥

min facebook är 4 år gammal ... :D

jag har haft facebook sen det ''bästa'' året (2007) haha då var jag bara elva år och jag har tittat igenom precis allt jag gjort under åren och det ändras hela tiden.. först gjorde jag bara quizzes hela tiden, sen uppdaterade jag om Twilight, sen var jag någon liten wnb fjortis som skrev omg daaa ihqq hela tiden och herregud haha nej ... orkar inte med sånt :') jättekul att de gamla saker ju! :))
aja men nu ska jag hänga lite med Hanna och vi ska titta på vår favoritserie Tuhkimotarina ! :) ♥

Blondie-skämt :D

satt och tittade igenom allt gammalt på facebook (det är jätteroligt, det väcker så många fina minnen) och så stötte jag på lite blondin-skämt! jag älskar blondie-skämt, det var iallafall ett blondinskämt som fick mig att skratta hysteriskt varenda gång jag hörde den, det var verkligen hemskt men den var jätterolig!
gillar du också blondinskämt, bloggdagboken? :)) kommer inte exakt ihåg hur den gick så du har inte äran att höra den ;(
*
Varför tar en blondin med sig en bildörr ut i öknen? 
-För att kunna veva ner rutan när det blir för varmt

nytt från mig ...

:)


klotter på armen :)

vår rektor Diana blir jättearg om vi ritar på våra armar men vi brukar göra det ibland ändå .. och vår hissalärare Ilmarina brukar också skriva fast han vet att Diana inte gillar det :D
iallafall så skrev Affe och Hanna på min arm ...
Affe skrev att han tycker jag är funny :') och Hanna skrev Hentoik ... någon som vet vad det betyder? :DD

trött som bara den!

jag ställde veckarklockan på 05.45 för att kunna öva på provet. Gick det bra, tror du? Nej. Inte det minsta bra gick det, vsknade ändå halv sju hahaha jag är verkligen trög på morgonen .. Det värsta med mig är nog att när jag är trött på morgonen och inte förstår så mycket och är yrvaken brukar jag börja krama personen som ligger bredvid mig, trots att jag ksnske inte ens känner den!
Tur att det bara är Hanna som ligger bredvid mig dårå, men synd om henne som måste stå ut med mina sömniga kramar hahah puss puss :DD ♥

ojdå ... :/

det verkar som om min ex-pojkvän fått en ny flickvän. Visste ju att det skulle hända för man kan ju inte va singel hela livet men att han är över det så snart när jag inte ens har börjat tänka på att träffa andra. Men tjejer är väl trögre än killar ibland och ibland tvärtom.
Jag är ju inte direkt ledsen, jo det är jag, men jag är glad för deras skull det är jag faktiskt. I alla fall en del av mig. Det är liksom 50 50, eller kanske t.o.m 60 40 för jag är mer glad än ledsen :)
jag har ju iallafall mina stöttande vänner och jag tycker att vännerna kommer före killarna iallafall i denhär åldern eller i alla fall för mig haha :) (nu ser man att jag är trött när jag bara skriver smörja :)
Godnatt ♥

puss puss hejdå <3

nu ska jag iväg till kampen för att jag ska kanske hänga med M & Hanna ifall den där mupphuvudet kan vara idag haha ♥
(Hanna sa just ;; om den där dumma gorillan kan vara idag näeee hanna så säger man väl inte??)
:)
jag har haft en underbar dag tack till min klasskompis ''Fifteen'' som också gjort en dikt till mig som jag ska sätta in nångång :))
men nu ska vi gå puss puss!

deleted ...

vill inte ha kvar den, den är inte bra, det är ingenting ... inget alls ..

gör en bättre, en kortare, en som inte är lika dålig kanske ..

jag vet att jag inte bloggar så aktivt längre, det är bara på helgerna som jag har tid .. har så mycket prov just nu haah :)) ♥
men på helgen bloggar jag som aldrig någonsin förr, det svär jag på! :) just nu strävar jag efter iaf 2-3 inlägg / vardag, får se om jag kan hålla det hoppas det för jag gillar verkligen att blogga :)
men jag har timme snart, och efter skolan ska jag vara med Hanna och ''M'' kanske och det blir verkligen ljuvligt :) har saknat dem så mycket men den som väntar på nåt bra väntar aldrig för länge! trodde aldrig jag skulle få träffa ''M'' igen och se, nu ska jag det! :) wow, jag är verkligen excited, hihi! idag blir nog en bra dag tror jag!
puss puss puss ♥


HAPPY BIRTHDAY MY SWEETIII :)

igår fyllde min mamma år och jag och Hanna plingade på dörren och hon öppnade så stod vi och sjöng högt för henne HAPPI BIRTHDAY! jag tycker det är viktigt att hålla kära nära när man fyller år och vara nära sin kära om man nu fattar vad jag skriver :))

det var i allafall jättemysigt så hon fyllde .. kröhm .. måste sätta att hon fyllde 25 hehe :DDD ♥
pusspusspuss :)) ♥


oh-oh måste plugga ...

åh nej jag har haft så kul att jag glömde bort att läsa till Kemi-provet ! måste sätta igång genast .. jag försöker pressa mig själv att satsa på skolan till det yttersta ifall jag ska in på gymnasie nästa år! :)
kemi är iofs inte så viktigt men ... I actually kinda like it? :) ♥

åååh det är vååår :) !

guud vad underbart det är liksom vår! snart är kalla vintern över och så ersätts det av den varma våren! jag blev överlycklig när jag såg lite gräs, hihi ... ååh vad bra det känns :)

mamma och jag ...

- Mamma, när ska jag till skriftskola?
- Vad är det?
- Jaa .. Du vet, att bli konfimerad ...
- Jag vet inte vad du pratar om ... ?

Fullt seriös var hon, haha! såå gullig hon är :') .. Nej men seriöst, jag måste ju bli konfimerad någon gång annars kommer jag ju aldrig att kunna gifta mig och då blir det synd om min pojkvän :( .. måste prata med pappa och rektorn, det här måste fixas för på sommaren ska jag på konfirmationsläger ! :)

that's what friends are for 2 :)

den nya musikvideon, tadaaahh :)) !


oh god ... xD

mellan mamma och Ale om mig:

-Visst är hon snygg?
- joo, hon har börjat bli skitsnygg.
- ja, alla kommer springa efter!
-japp, måste börja ta med mig hassel(?)gevären på stan och stå bakom alla och bah 'ey, don't look at my sister!'

btw, nån som vet vad en hassel(?)gevär är för något .. ? :o
...
och sen skrattade dem i ungefär två år ... haha, knäpp familj jag kommer ifrån (OBS gott folk; därför är jag som jag är! :))
nu har hanna gått hem :( synd, men jag har nu lite tid med mig själv osv så det är också skönt på ett sätt eller hur? :)
ibland önskar jag bara att jag kunde slippa tänka över jobbiga saker, men det gör väl alla?
jag ska i alla fall titta på GG nu! bloggar senare, puss! ♥
hahahahhaha xdd !

that's what friends are for ;)

I love you Hanna, i vått och torrt, never let you down. count on me cause I can count on you ...
keep smiling, keep shining, knowing you can always count on me, for sure .. that's what friends are for .. :)
föralltid .. ♥

I'd be nothing without you .. :) ♥


Min Sång! :)

när jag vaknade idag , det första jag gjorde var att slänga mig ur sängen och börja banka på min piano och 30 min-1 timme senare spelade jag in det här som jag lägger upp på bloggen! tack vare min dröm blev den här låten till! haha, knäppt va? :))
Impulsiv och inte världens bästa låt, men det är det bästa jag kan åstadkomma just nu. Hoppas ni tycker den är bra ... :) ♥ puss ♥
skrivit den själv :)

 

om inte videon funkar så HÄR är länken


sweeaty and tirred :D

nu har jag och Hanna dansat och hoppat omkring och gjort 100 situps i 30 min-1 timme igen! det är verkligen jätteskönt men sen efter det var vi helt svettiga! :)

ändrade planer ...

min pojkvän ringde så jag ska hem till honom nu! är bara borta en stund för jag är jättetrött och ska lägga mig tidigt för imorgon ska jag kanske hänga med min killkompis :) men vi sees hoppas alla haft en fin dag puss! :*

what I just heard ..

många gånger har jag gått och lagt mig i sängen och väntat på dig, men det tog så lång tid att jag somnade därinne ...
men ew!! kan dem inte prata tystare???!

Good Morning Everyone :)

åh det är så fint väder ute! ska snart gå ut! vaknade för ca 15 minuter sen och lyssnar nu på när mina föräldrar bråkat och skriker och pratar om att de ska flytta isär. Då ska jag flytta tillbaka till Prinsessvägen, åh vad jag har längtat efter att bo där igen!
men idag ska jag ha en riktigt fin dag, ska snart ut och gå i mjukisbyxor och inget smink! låter huden vila och själen också, ska inte ut på hela dagen heller efter min morgonpromenad. I'm just going to chill :) ♥
hoppas alla får en underbar dag, love ! ♥

Mean Girls 2 ...?

nån som tänker se den? själv tror jag att den inte kommer va hälften så bra som ettan ...

Tamara-hästen :D

kolla vad jag hittade på facebook! någon har döpt sin häst efter mig ;) nej jag skojar bara haha :) men jag fick en chock först för Tamara är ju mitt andranamn (tyvär) men så såg jag att det var en häst :)

dansat klart! ;)

jag och hanna dansade och hoppade i typ 30 min-1 timme, jätteskönt och så hundra sit-ups. Jätteskön känsla efteråt! :) nu är vi jäättetrötta, haha! jag har kramp i benen har det känts nångång sådär att den blir sned och det gör skitont och så måste du hoppa på den så att den blir rak? Händer mig jätteofta nuförtiden det gör jätteont haha :') ♥
men nej, nu ska vi göra lite skönhetsexpiermenter och sådär, bloggar senare ... :) ♥

lite scary bara..

alltså vem är han? Han har aldrig träffat mig, han såg mig bara i typ sju minuter i tunnelbanan och i slussen ... känner inte alls honom men har börjat gå jättemycket meddelanden av honom 'vill du strula'' och ''vill du bli tsmns'' ''ge ditt nummer'' och det blir lite sådär att nej, förstår du?
känner inte honom, så nu känns det som om jag är lite klämd om dem inte slutar stalkka mig snart ... inget illa menat, dem är säkert eh trevliga och snälla, men ... jag tycker det börjat bli lite scary bara ... :S

if you didn't believe me ...

älskar du inte att titta igenom gamla saker? Gamla leksaker, gamla foton och gamla videon? Jag älskar det, sitter alltid och ler, skrattar, gråter, blir generad osv. när jag tittar på gamla saker och gamla minnen ... :D
du känner mig inte så bra bloggdagboken, du känner bara vem jag är idag :) jag har inte ändrat mig så drastiskt, men jag är ändå inte exakt samma .. tänkte visa upp en liten snutt som jag tog på femman-sexan innan jag började högstadiet ... :)
Twilight 4 life :D


it's a beautiful life ... heart is happy you feel it ;)

idag har jag bara skrattat och varit glad, och när jag gick ute drog jag in kall luft och tänkte nu är det vår och allt är perfekt! Det finns inget i mitt liv som jag skulle ändra på, trots att jag saknar vissa saker så finns det inget jag behöver för allt är underbart precis som det är! Vädret har varit så ljuvligt hela dagen på något sätt och det är helg! Vilket betyder att jag massor med tid att vila, tänka, umgås med vänner& familj osv.. :)
jag hoppas alla har det lika bra som jag, och att alla ser att alla är lika mycket värda och att du är perfekt och underbar precis som du! lär dig älska människor och dig själv och ta hand om dem du bryr dig om, det gör mig glad i alla fall! :)
pussar och kramar ♥
something vi gjorde i hussan:


Godnatt babys ♥

jag är trött nu. Det har varit en underbar dag och bara positiv energi! jag är redo för morgondagen och helgen men vill helst att det ska bli nästa vecka :) hihi, men god natt! jag älskar alla

random .. :D

döm inte oss, vi är faktiskt väldigt kloka ♥ :)


Det finaste i livet ... ♥

jag blir lycklig när jag ser Kia, det blir på nåt sätt så varmt inom mig. Vi behöver inte göra något särskilt. Hon är en av de få som man bara kan ligga bredvid på sängen och prata med om ingenting och det känns bara bra och lugnande. Jag är verkligen tursam som har henne, det är jag verkligen :) hon är ett av orsakerna till att jag ibland tycker att livet är helt perfekt ... ♥ hon fanns där för mig när jag behövde henne mest, hade nog inte kunnat stå på egna ben utan henne haha :))
I laav juu ♥ :)
p.s. kiaa hur kan du tycka min mamma är roolig!!! D::: :DDD ♥

ganska pinsamt :D

jag kommer ihåg när vi var på båten och jag råkade räcka ut tungan till Jerry. Jag visste inte att det var han, kände inte igen honom fast han visste tydligen vem jag var, haha! :D i alla fall har det blivit en vana att jag räcker ut tungan ibland till folk, not good ... det är bara för att Hanna tycker det är jättekul och så började jag också.. Suck .. Jag ser lite efter ut när jag lipar nog ... :D ♥

New Projekt: klass 8K

vi fick i uppdrag av moddaläraren att skriva en deckare på tre kapitel om pengar som försvinner men jag tyckte det var kul att skriva så jag ska nog fortsätta på den! vem vet, jag kanske ger ut den nångång i framtiden :). Tror inte det, men kanske! handlar om fyra tjejer som har varit bästisar sen dem gick i fyran-femman typ och nu går dem alla i 8K och dem har typ blivit stulna pengar som de fick in på diskot till deras klassresa! men ska som sagt fortsätta på den och ändra namnet. Den ska heta typ ''klass 8K'' eller ''Best Friends Forever ...?''. Kul blir det nog att skriva! :)

Såhär aktiv är jag på mattetimmen! :)

jag gillar matte, trivs med det till och med, men ibland orkar jag bara inte tänka på saker som matte. Så då sitter jag och åstadkommer annat. Läraren sa bara: ''Laura du har ju jobbat jättemånga sidor frammåt i häftet, duktigt!'' jag bara ''mm'', hihi :) ♥ så aktiv är jag på timmarna (också biologi, vem orkar det :(? )
p.s. Kia gick precis, vi hade jättekul! lägger upp lite bilder när min tröga iphone kommit igång :) ♥

Kia är här

kia är häst :)))))))) nonneejj hon e bäst ofc ;)
hon är hemma hos oss! faktiskt har hon varit här i två timmar men vi har degat i köket under hela den tiden!
det är så skönt att äntligen se henne hihi, I've missed you :)
nu ska vi prata lite och hitta på något. Bloggar senare, puss ♥

åh hinner inte blogga mycket .. :(

jag kom just hem från kampen. Var där med Patricia, Katlin, Maria &Hanna, sen när Anton och Hannas ex-pojkvän ''H'' kom fick Hanna panik och ville därifrån så haha nu är vi hemma!
Hanna sover över idag, mysigt och imorgon ska jag träffa Kia! :) ♥

Walking on sunshine ooooh...

hejsan snabbt inlägg god morgon bloddagboken jag vaknade sent idag, försov mig, så det blir bara ett snabbt inläg!
är såå trött, rullade snabbt ut från sängen så fort jag såg att klockan var mycket utan problem men har värsta påsarna under ögonen!
har ändå en braaa känsla i maggropen! vädret är lite deprimerande, men jag är minsann på bra humör!
jag bloggar lite senare om jag hinner, hoppas verkligen det!


Godnatt min älskade dagbok!

efter min mycket emotionella samtal med Kia tvättade jag bort sminket och gjorde mig iordning för sängen tintiii! :)) jag är en trött flicka och inte undra på klockan är snart tolv och jag sov bara 3 timmar inatt!
det är såå kallt just nu, jag längtar galet mycket efter sommaren. Jag kommer knappt ihåg förra sommaren, sååå lång tid sen var det! hihi, men nu ska jag soova! hopefully drömmer jag om sommar så kan jag tro på det tills jag vaknar upp.
Fast verkligheten är bättre. Mycket bättre.
Lev livet fullt ut, du har bara ett liv ! :) jag tror man märker att jag är trött hittar inget vettigt att skriva om!
så godnatt, hoppas ni hade en fin dag och att ni drömmer söta drömmar.
I love you! :)

3-4 timmar sen ..?

youtube är sååå seeg på att ladda upp videobloggar! slänger in den i allafall så att jag inte gjorde den i onödan .. haha, jag är verkligen sämst på att videoblogga men jag håller på att bli lite bättre kanske? :) jaja, här får du min awkward videblogg! :)


Inne i Provrummet

jag älskar den där tröjan! den är så ... gullig! går ihop med min nya stil (smurfette t.ex. :) vill ha! från seppälä! :) ♥
ser ut som en liten unge här; but that's what I am. A child so ready to meet the world :))) ♥

It was YOU, who believed in me,
When everyone was telling you, don't sign me. 
Everyone at the f*cking label, lets tell the truth. 
You risked your career for me, I know it as well as you.
Nobody wanted to f*ck with the white boy...
Dre, I'm crying in this booth.
You saved my life, now maybe it's my time to save yours. 
But I can never repay you, what you did for me is way more.
But I ain't giving up faith, and you ain't giving up on me.
Get up Dre! I'm dying, I need you, come back for f*ck's sake
don't I just love that verse? ♥

vad vore jag utan dig?

kia är den jag litar på till 100% och den enda utom Hanna .. jag vet inte vart jag skulle stå om jag inte hade henne! :)
vi ska träffas på Torsdag and I'm so happy! jag har inte sett henne på nästan två veckor!! jag har saknat henne jättemycket hiih :) vet inte än vad vi ska göra men vi kommer säkert på något!
my sweet little kia :) jag är verkligen lyckligt lottad som har fått en sån ljuvlig vän! ♥
förut när Kia sov över hos mig! :) ♥

woohoo !

vår skola är så extremt dödstråkig och alla läraren bara skriker på mig när dem har dåliga dagar och jag som bara fick 2 timmar sömn behövde verkligen inte det idag... :(
jaja det spelar inte så stor roll egentligen :) jag älskar människorna som går där trots att vissa är lite elaka ibland, we all have our bad sides, I should know! som ''M'', trodde att han var värsta elakingen men han är faktiskt snäll, om man riktigt gräver!
men ska inte stanna kvar i dendära skolan nästa år! näe, på nian byter jag äntligen!!! skola! :) är inte säker vilken bara, finns så många val!


and i was like ; why are we even running? ;)

haha heartattack someone? :D nej jag kom just från stan där jag hängde runt med Hanna. Det visade sig att ''I'' var där med sin flickvän som var verkligen inte kan träffa för då kommer jag känna mig skyldig, och så Hannas ex-pojkvän ''H'' som hon förtvivlat inte ville träffa.
Så vi lekte superspioner och sprang omkring och gömde oss. Lite problem när ''H'' står på ena sidan, ''I'' står på andra och vi i mitten och försökte hitta ett kryphål och så sprang vi igen och så tänkte jag bara:
varför springer vi? Det är här är ju våra vänner :D
haha, sen bestämde vi oss för att hälsa på dem men då hade dem redan försvunnit :( aja suck, inget man kan göra åt! nu ska jag snart titta på Tuhkimotarina och äta någonting wiiie! I ♥ Tuhkimotarina& Food!! :D

The Vampire Plakat

ååh dem har lagt upp demhär nu i metrosarna! jag älskar The Vampire Diaries, är en trogen följare haha!
var tvungen att fota också, I like .. :) ska nog läsa böckerna .. om jag orkar haha :D

haha ... :D

jag och Hanna kollade igenom några gamla sidor som jag är medlem i för skojs skull och för att skratta lite och så såg vi den här kommentaren .. fråga inte varför men vi tyckte det var jättekul, skrattade jättelänge vet inte varför kanske för att jag är så över-glad idag :')

I'm leaving ...

when you're driven insane you learn to smile despite the pain,
my lips can smile but my eyes can't lie
:D ♥
jag ska till stan nu och träffa upp några vänner, eller så hänger jag bara med Hanna. Har svårt för nya vänner för jag hittar aldrig någon som jag känner mig trygg med, som jag kan vara mig själv till 100%! Det kan jag med dig, Hanna, så du är mitt förstaval av alla alternativ :D .. jaja men ska bara truga i mig en smörgås nu (pik till Hanna :D ) och sen ska vi gååå! :) känner att denna dagen kan bara gå bra!
byebye alla älskade ♥

guess who jag såg! ;)

i bussen med Hanna så kommer han på .. min kompis från dagiset matias :) jag kände igen honom direkt och gick fram och ba ''heter du matias?' han var trög i början och kände inte igen mig men sen kände han igen mig och nu är vi vänner på facebook. Haha, det är så kul att möta nya vänner hela tiden ... om 20 år kanske jag går fram till någon annan och ba ''heter du ***** ? Kommer du ihåg mig!?''
Haha, jag är på jättebra humör idag! Hela dagen har varit underbar det har helt enkelt varit en lyckad känsla/ansikts &kroppsdag! log för mig själv och tänkte idag: life is so perfect .. :) ♥


Emma Stone

jag visste att jag kände igen henne! Hela hennes mun och speciellt hennes RÖST! så kom jag på att jag sett Ghost of Grilfriend's past med Jennifer Garner och Matthew och så kom jag på att Emma Stone är med :)

hon är ju heeeelt olik sig själv men ändå :)



RSS 2.0