It'll grow in you .. :)

gillade den inte så mycket först men nu när M &H lyssnat på den 1000 gångar har jag också börjat gilla :)
It’s so loud inside my head
With words that I should have said!
As I drown in my regrets
I can’t take back the words I never said
I can’t take back the words I never said
^_^ ♥
p.s. give me everything tonight - pitbull är också jääättebra tycker jag !
däremot verkar alla tycka ''Look at me now'' Chris Brown är bra .. (jag tycker dn är ganska dålig om jag ska vara ärlig men men jag kanske gillar den om jag lyssnar på den många gånger brukar ju vara så hehe :)

look what I found :DD

vi tömde just hannas mobilinnehåll på min mammas dator och så hittade vi en video som vi tog när vi nångång för ganska längesen hängde med en Muhiis :) vi är fortfarande vänner och träffas typ då och då (==
0:23 ''ohmygaaad!'' xD


Today I don't feel like doing anything ! :)

except being at home with my mommy and Hanna :)

 


Hemmagjorda piercingar :)

jag har tagit själv hål i öronen, en där uppe och en där nere på snibben. Där uppe  var det värsta jobbet jag gjort! Det var hårt och nålen ville verkligen inte gå igenom, men jag tryckte från båda sidorna och det hördes bara ett knak och så var det igenom, snabbt gick det i alla fall! Där nere på öronsnibben gick det ännu snabbare, mindre än fem sekunder faktiskt och inget farligt alls! gjorde inte ens ont och blödde bara lite! där uppe är det ju bråsk men det blödde jättemycket nr jag gjorde. Så mycket att det började faktiskt droppa och bildas en liten pöl på golvet.. det var läskigt, men jag ångrar inte mig för jag tycker i alla fall att det är jättesnyggt och värt det :)

läppstift kl. 01.00

hejsan jag är jättetrött vilket man säkert ser på mina fina bilder nedan :) har kört på naturlig stil i 3 dagar nu vilket betyder att jag inte har puder ... känns jätteskönt och jättenyttigt för huden den gillar inte puder :)
läppstift som Hanna gav mig, kommer från Anttila :)
mörkrosa läppstift från ob :)
ljusrosa läppstift från ob
orangeaktiv läppstift som jag fick av min storasyster Sara :)
alla blandade tillsammans :)
sååå nu ska jag gå och sova. Godnatt, puss och dröm så sött :) ♥

yhyy nyt kyll itken ;(

vaad hade jag gett för att vara den där tjejen?? ALLT!!!! åh guud vilken tur hon hade !!!! enrique är hela världen underbaraste, sexigaste, hetaste, snyggaste, ljuvligaste, sexigaste, sötaste, sexigaste mannen i hela hela hela hela världen!!
han bara frågade att har du en pojkvän, hon sa bara att jaa och sen började dem att pussas !!!! gud vilken tur hon haar jag hade gett vadsomhelst för att vara hon ... :D
haha p.s. jag tror att alla tjejer bara suckade och grät när dem också ville pussa honom :')

you see the child in me <3

heejj min älskade finaste blogg ! jag är bara så tacksam att jag har min mamma för jag vet att hon inte är perfekt, men hon älskar mig och det är allt som betyder något för mig! jag är så tacksam att jag har Hanna, jag vet att vi bråkar ibland men vi har blivit mycket bättre nu än förr! jag är så tacksam för Kia, hon har hjälpt mig genom så mycket! alltså det är ofattbart vad den tjejen har lyckats med mig :) .. och mina syskon, de är de vioktigaste i hela mitt liv och jag kan säga bara rakt ut att jag älskar er och det är för er som jag faktiskt är lycklig! som just nu, nu är jag lycklig inne i mitt hjärta trots att det var en dålig dag. Vi stöttar varandra, och det blir bättre!
jag älskar er verkligen, och mina andra vänner och såklart också jätteviktiga. Love :) ♥
jag ringer till Kia imorgon så ska vi see när vi kan sees ! ♥:)


vilken dag alltså!

det är inte klokt! det här måste vara värsta dagen (förutom min födelsedag då) på hela 2011! jag har aldrig varit med om något liknande på en och samma dag och hoppas att jag inte behöver vara med om det någonsin igen!
första timmen hade jag matte och så kommer det nån tant in som heter Milena och började babbla på om den där mångkulturella festen där jag spelade drottning Esther när jag gick i sexan. Jag har varit såå tacksam eftersom nästan inga bilder existerar från den tiden men så fick jag veta att dem har en video på mig och inte nog med det hela blomängen har sett den också (?!) wow ... haha, jag tror jag började fnissa nervöst där!
men sen var det inte roligt längre, för jag fick en dum liten röd bok av henne och där på framsidan .. hur länge ska det pågå egentligen? kan jag aldrig bara bli av med dem?! näänää, tydligen inte!
jag var tvungen och sitta där och försökte le och nicka fast jag mest av allt hade lust att truga ner boken i papperskorgen. Sen kom Hanna in och hon såg direkt på mitt ansikte att något var fel på något sätt.
varför ska jag behöva bli påmind så mycket? tack så hiiimla mycket!
tack för den här fina boken och det fina minnet, Milena..
jaja sen går dagen kanske okej, fint väder och så , sen går vi till Stein-skolan och lämnar keramikerna och så får jag syn på en gammal vaktmästare med grått, stort hår och skägg och världens snällaste ögon. Och han såg exakt ut som min morfar som dog för några år sen. Jag började nästan gråta på fläcken, var bara tvungen att gå fram och krama honom och bara ''du är lik min morfar'' . Jag saknar dig morfar ♥
efter skolan träffade jag upp Hanna och Säfy, sen går jag till dansen, sen ringer min mamma.
mamma; ''var är du?''
jag; ''pådansen?''
Mamma; ''Hanna då?''
jag;; ''i kampen med nån kompis?''
mamma;; ''polisen ringde just, hon har snott från affären''.
herregud, tänkte jag bara, har den där ungen inte lärt sig någonting från första gången?
jag är så okoncentrerad på dansen att när jag hjular så mitt ben ''revähti'' och jag var tvungen att ligga upp och ner på en stol och sen be någon främling om skjuts. Och så grät jag också, mycket.
jag är så himla känslig! fast det var en jäättejobbig dag också! faktiskt den näst jobbigaste dagen i hela tvåtusenelva ... suck...
när jag kom hem hade Hanna också mage att stolt visa upp vad hon snott; kläder tydligen toppar, tröjor och legginser och det hade gått utan problem sa hon, smink och smycken. Äj gud vad jag skämdes för henne, fick henne att lova att inte göra om det i alla fall så det är väl tur!
imorgon kan jag inte gå till skolan p.g.a. mitt ben och imorgon ska vi gå till läkaren, men jag är helt positivt inställd till allt det här och jag vet att allt går bra om man arbetar uppåt osv. dåliga dagar har vi alla! ♥
mitt lilla paketben :)

till skolan :)

nu ska jag gå till skolan, vaknade för en gångs skull ganska tidigt (07.28) så tog mig tid att blogga lite :)
som sagt ska jag till skolan, puss puss ha en bra skol-dag! :)

RSS 2.0