fotogenisk ;)

jag vet att jag fastnar jättebra på bild :D
AAHAAHAAHAHAAHAAAA !!! xD neej guuud :'DD

So I learned to say goodbye and let go in the softest way possible

nu i efterhand är jag ganska lättad, kanske ..
just nu så är faktiskt livet jättebra igen! känns som om tyngden har lyft från axlarna osv :) ..
god fortsättning på dagen alla nära och kära ♥

quizas amaste a quien no debiste amar <3

den här har vi alltid på dansen när vi dansar , jag tycker den är fin :)

Looking for where there is nothing
I do not want to discuss anymore,
why keep going?
Dealing with the illusion
That one day you'll love me
as I do
But I'm a game
You're looking for revenge in me
I look for a dream in you,
Then tell me what are we gonna do?

 

Maybe you loved someone you shouldn't have loved,
You made a fatal decision
they hurt you and that did you bad
I had to pay for that
Perhaps he deceived you and didn't love you for real,
It was an adventure game and nothing else
they never gave you the opportunity
I had to pay for that


Your thinking that you love me,
I'd love to believe you,
knew the truth what we really felt,
Although in the heart we didn't want to,
so good we lied,
And from love no one is saved
Because to deceive us like that,
how I'd love it if she loved me ..


Maybe you loved someone you shouldn't have loved,
You made a fatal decision
they hurt you and that did you bad
I had to pay for that
Perhaps he deceived you and didn't love you for real,
It was an adventure game and nothing else
they never gave you the opportunity
I had to pay for that


orkar inte översätta mer den är ju chock lång :o <3 men fin är den tyckr jag :)


Where is our hearts :)

nu ska jag snart till skolan och uthärda ännu en dag i den där lilla skolan
jag kan knappt fatta att det faktiskt är sommar snart ! har det verkligen gått ett helt, långt år? Tydligen :)
Hanna ringde M igår och frågade om han kunde vara med henne och han la faktiskt inte på luren som han brukar utan var snäll! sen sa han någonting om mig som ingen fattade (ja så stark är vår finska liksom hah:).
Om tre veckor flyttar Biff hit från Rovaniemi och då vill han ha ett svar från mig ;s .. jag har bestämt mig för vad jag ska säga. Inte att jag är kär i någon annan utan att jag tycker jättemycket om honom som en vän, för det gör jag! :) han är en jättebra vän, en god lyssnar och en rolig kompis och jag skulle inte vilja förlora honom (:
Hanna tycker också det är bra!
Idag har jag geografiprov :( ja har övat som en dåre så hoppas jag får godkänt :p ... och utom det så försöker jag att se framåt, jag tog aldrig upp mitt hopp så falden var inte lika hemsk den här gången jag visste att det kanske inte skulle bli någonting i slutändan, och jag förstår ♥
men nu måste jag gå till skolan. Idag ska jag vara med A fast M fyller år och jag ska nog säga också grattis till honom sen senare när alla redan sagt grattis till honom :))
jag och Biff :D

I read with tears streaming down my cheeks

how do you love someone that might not love you back?

*

*


haha

*Laura sitter och gråter*
Hanna; Jag tycker verkligen du ska gå och lägga dig och sova!
*Laura tittar på Hanna, slutar gråta, stirrar på henne, tittar framåt och skrattar*

What hurts the most ...

 

jag förlorade kontrollen idag ... det var bara så ...

så många känslor for igenom mig på samma gång... jag vet inte hur jag ska förklara ..

när jag såg henne där, precis som hon alltid varit men ändå inte, for alla känslor igenom mig så att jag höll på att falla. Jag tvärstannade.

Min första tanke var att springa fram till henne och krama om henne så hårt jag kunde, jag såg det framför mig hur jag skulle ha sprungit fram och hållt hårt om henne och inte vilja släppa. Jag kan bara säga att det var tur att jag hann stoppa mig själv. Jag hade inte stått ut med att säga hejdå, att hon skulle pusha mig bort, jag ville inte såra mer. Det skulle inte ha varit rätt åt henne att jag skulle ha gjort det. Jag lovade att hålla mig borta och jag har hittiills gjort det och jag kan bara inte sluta nu. Jag kan inte göra något, det vore inte rätt för henne. Jag vill inte vara påträngen, jag vill inte att hon ska känna sig beklämd, jag önskade bara att hon inte hann se mig ..

efteråt skakade jag som ett litet barn och jag började gråta. jag kan inte ens skriva om det utan att jag gråter. Vad är det MED MIG? jag har något seriöst fel. Hanna gjorde sitt bästa för att trösta mig. Jag försökte gömma mig under mitt eget hår så att hon inte skulle se mig och lät Hanna bara krama om mig. Jag började gråta och som vanligt var alla tvugna att stirra. Jag hade ingen rätt att gråta och jag bara önskade och önskade att hon inte skulle se mig, och jag tror inte att hon såg mig som tur.

''Bry dig inte om henne, du får /du har bättre vänner'', sa Hanna. Hon försökte trösta mig och jag bara nickade och kunde inte ens prata ordentligt. Samtidigt gick allt igeom mitt huvud. Ingen skrattade åt mina saker samma, ingen förstår när jag är sarkastisk, ingen förstår mig när jag gör konstiga ljud eller rörelser, ingen har samma skratt, ingen kompletterar på samma sätt, och Hanna kan aldrig förstå för det har inte hänt samma sak till henne som jag. Som tur. Jag skakade ganska länge och sen gick vi in i metron och jag frågade Hanna om hon trodde att hon hade sett mig. ''Jag tror inte det'', svarade Hanna. som tur.

Jag tror det var lite för mycket. Jag har inte sett henne på ett år. Det här är första gången, därför reagerade jag nog såhär .. jag förstår själv att jag aldrig kan glömma, så jag tänker och minns i hemlighet. och hoppas att hon aldrig fattar och att hon aldrig såg mig.

Efter det åkte vi till Rastila och där hängde vi med Biff. Han är jättesnabb och han tröstade mig när jag behövde det fast jag inte ville gråta i hans närvaro, jag var bara ganska stel och alldeles tom, men sen när han tröstade mig och Hanna också så blev det bättre.

''Du får bättre vänner'', säger dem.

tänker inte ens kommentera det. Jag tänker inte leta efter bättre , jag tänker itne leta efter någon som förstår mig bättre eller har härligare skratt eller bättre kan tala med mig, få mig att känna mig bättre, le när allt känns hopplöst eller säga bättre skämt som jag skrattar till varje gång jag hör dem. jag bara freakar ut nu när jag tänker på det

 

varför är det så svårt...


Filmer vi sett den här veckan! :)

The Book of Eli:
The Book of Eli valde min mamma ut och den var faktiskt en besvikelse ärligt talat .. jag hade väntat mig mer och jag älskar Denzel Washington för hehe, jag tycker han är jättesnygg och bra skådis :)
den var ju inte jättedålig, men den var ju inte så bra heller, jag skulle nog inte se om den (==
Just Go With It:
Just Go With It valde jag ut och jag och Hanna och mami satt och skrattade hela filmen typ precis min konstiga,  humor och en väldigt trevlig film! helt klart värd att se om man gillar komedier &chick flicks :) (som jag älskar :p)
Tangled:
looooved this movie! den valde jag och Hanna ut ! den var så himla söt, rolig och sorglig! i början satt jag och skrattade och i slutet (jag erkänner :) grät jag .. jag är ganska känslig så det händer ofta i filmer att jag gråter! men den var verkligen en bra film och hästen är kung! jag älskar hästen! :D och jag vill ha en liten pascal den är urgullig hihih :D ja men helt klart sevärd om man gillar disney ♥
Fast 5:
borde vara fem stjärnor! I love this movie! den är verkligen jäättebraa! den valde Alejandro ut vi var och tittade Fast 5 på bio jag, Hanna, Katja, Anna, Alejandro och Robin och alla var helt i känslor ! < fiilareis jag kan inte säga på svenska ..
iallafall så skrattade jag verkligen jättemycket i vissa ställen för den här var jätterolig, och sen bet jag på naglarna jättemycket andra delen, skrattade, grät och var helt liksom inne i filmen helt ivrig! och i slutet så dansade jag lite för mig själv och då fick jag kramp i benet så jag måste ha sett ut som en idiot när jag försökte få bort min kramp men ååh jag vill se den här filmen igen! :) jag ska nog se den igen för den var jättebra och jag älskar Vin Diesel och jag gillar också den andra killen han med fina ögon :) men helt klart sevärd och dem som inte har sett den på bio borde se den på bio jag skojar inte den var bra :)

hej bloggen!

hej jag är förkyld så sitter hemma och myser bara typ just nu :) idag i skolan tittade vi på någon film som heter Oliver Twist och sedan åt alla lärarna bulle och rulltårta och ingen fick äta utom mixo :) fräckt va :D
hihi jaja vi hade ganska rolig dag jag hade HK prov men den gick nog helt okej!
lyssnar på den där låten i youtube ... den är verkligen fin :'] .. jag längtar galet mycket efter sommaren. Snart ... Snart är det exakt ett år sedan det var sommar förra året :)
nåjaaa :) jag ska nog äta kålsoppa och dricka vatten och sen ska jag titta på film med mami och Hanna, myysigt :) jag älskar min lilla familj och mina få vänner , och jag älskar också solen där ute och alla söta, håriga getingar jag har lust att pussa på dom (: hehehe ♥
jag är verkligen arg på min dator för att den inte släpper in bilder från min kamera, jag hade en allvarlig diskussion med den här om dagen men det hjälpte tydligen inte .. jag ska se om jag kan blogga från mammas dator i alla fall nångång.
hoppas alla har ljuvligt ... love you :)
I miss my lil' larva ... :') ♥

haha herregud xd

hHaha the secret life of an american teenager - rolig serie :)
awkwards couple men ändå helt söta :))
helt ok :)
men rolig xd

RSS 2.0